Čas přípravy: 5 min
Čas vaření: 30 min
Množství: 9 porce
Obtížnost: snadné

Muffiny rozhodně nemusí být jenom na sladko! Vyzkoušejte naší oblíbenou verzi s tuňákem. Upečte si jich plný plech, uvidíte, že se po nich jen zapráší


Suroviny:

  • tuňák ve vlastní šťávě
  • 40 g mletého lněného semínka
  • 40 g najemno nastrouhané goudy
  • 100-150 g sterilizované zeleniny bez nálevu
  • 3 vejce

Postup:

Postup je velmi rychlý a stručný 🙂

Všechny ingredience tak, jak jsou postupně napsané smícháme a vytvoříme mazlavé těstíčko, které plníme do papírových košíčků na muffiny. Peču ve formě přímo na ně určené na 200 stupňů asi 25-30 minut. Podle barvy

Dají se jíst jak teplé, tak i studené. Za mě lepší studené 🙂

Předchozí článekCelerové pyré
Další článekTelecí líčka na červeném víně s kořenovou zeleninou

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno