Čas přípravy: 5 min
Čas vaření: 30 min
Množství: 9 porce
Obtížnost: snadné
Muffiny rozhodně nemusí být jenom na sladko! Vyzkoušejte naší oblíbenou verzi s tuňákem. Upečte si jich plný plech, uvidíte, že se po nich jen zapráší
Suroviny:
- tuňák ve vlastní šťávě
- 40 g mletého lněného semínka
- 40 g najemno nastrouhané goudy
- 100-150 g sterilizované zeleniny bez nálevu
- 3 vejce
Postup:
Postup je velmi rychlý a stručný 🙂
Všechny ingredience tak, jak jsou postupně napsané smícháme a vytvoříme mazlavé těstíčko, které plníme do papírových košíčků na muffiny. Peču ve formě přímo na ně určené na 200 stupňů asi 25-30 minut. Podle barvy
Dají se jíst jak teplé, tak i studené. Za mě lepší studené 🙂