Kešu kaše
Nízkosacharidová Kešu kaše.
Čas přípravy: 2 min + 6 hod bobtnání 
Čas vaření: 5 min
Množství: 1 porce
Obtížnost: snadné

Nízkosacharidová Kešu kaše, to je pochoutka naše… A že je to daleko lepší recept než klasická krupicová o tom není pochyb…!


Suroviny:

  • 80 g kešu
  • 300 ml mléka
  • 50 ml smetany ke šlehání
  • sladidlo dle chuti (xylitol)

Postup:

Kešu oříšky je lepší nechat cca 6 hodin namočené ve vodě, kterou pak slijeme.

Všechny suroviny najednou dáme do mixéru a necháme prošlehat.

Nakonec vše nalijeme na pánev a mícháme do zhoustnutí.

Dochutíme dle libosti, máslem, skořicí, nepraženým kakaem ….. záleží na Vás


ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno