Čas přípravy: 10 min
Čas vaření: 15 min
Množství: 4 porcí

Zapečené žampiony, připravené jako příloha ke grilovanému masu.


Suroviny:

  • 500g žampionů
  • 1 cibule
  • 2 vejce
  • 10 dkg sýra eidam
  • 2 dl šlehačky
  • Hladkolistá petržel
  • pepř
  • sůl

Postup:

Ukrojené nožičky žampionů nakrájíme nadrobno, přidáme k drobně nakrájené cibulce, kterou restujeme na oleji.

Přidáme vejce, osolíme, opepříme a s nasekanou petrželkou vše promícháme a restujeme, dokud nebudou nožičky měkké.

Hlavičky naplníme touto směsí naskládáme do pekáčku, který vytřeme olejem a zapékáme.

Ke konci nasypeme na žampiony nastrouhaný sýr a necháme ještě péct, aby se sýr roztekl.

Předchozí článekColeslaw zelný
Další článekGrasshopper řezy

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno