Čas přípravy: 8 min
Čas vaření: 35 min
Množství: 2 porce

Rychlá ale sytá večeře. Vejce, sýr a tuňák je spíš kombinace na salát, ale v tomto případě pečený tuňák krásně provoní celý koláč.


Suroviny:

  • 100 g tuňáka
  • 100 g sýru čedar
  • 3 vejce
  • máslo
  • smetana na vaření
  • sůl
  • pepř
  • listová zelenina
  • rajče

Postup:

Předehřejeme troubu na 180°C. Ve misce vidličkou rozmačkáme okapaného tuňáka. Přidáme vejce, strouhaný sýr a trochu smetany. Vše vyšleháme, osolíme a opepříme. Nalijeme do máslem vymaštěné formy (16 cm).

Pečeme 35 minut a po upečení necháme trochu zchladnout. Poté opatrně koláč vyndáme prkénko a nakrájíme na porce. Podáváme s listovou zeleninou, rajčaty a můžeme posypat strouhaným sýrem.

Předchozí článekTortilla s tuňákem
Další článekCibulová česnečka

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno