Čas přípravy: 5 min
Čas vaření: 20 min
Množství: 2 porce
Obtížnost: snadné

Chybí vám na nízkosacharidové (low carb) stravě brambory? Pak se nebojte uvařit si kedlubnu. Chutná velmi podobně, skoro by se dalo říct stejně jako brambory. Přitom brambory mají ve 100g  16g sacharidů a kedlubna pouhých 5g.


Suroviny:

  • 3ks kedlubna
  • sůl
  • kmín
  • kurkuma

Postup:

Ke kedlubně se chovejte stejně jako k bramborám.  Oloupejte, nakrájejte, dejte do vody. Přidejte dle chutí kmín a sůl. Pro lepší barvu a chuť můžete přidat špetku kurkumy. Vařte do změknutí asi 15 – 20 min.

Předchozí článekNízkosacharidové stravování
Další článekPlněné masové koule vejcem

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno