Čas přípravy: 7 min
Čas vaření: 0 min
Množství: 2 porce
Obtížnost: snadné

Avokádový dip využijete nejen jako přílohu k masu, hodí se také skvěle i na opečené Low Carb bagetky nebo do tortil.


Suroviny:

  • 1 zralé avokádo
  • 1 malé rajče
  • Šťáva z ½ citronu (limety)
  • ½ lžičky dijonské hořčice
  • Kajenský pepř
  • Himalájská sůl
  • Čerstvě mletý pepř

Postup:

Avokádo oloupeme, vypeckujeme a dáme do misky. Vidličkou ho rozmačkáme do hladka a zalijeme šťávou z citronu.

Rajče si spaříme horkou vodou a oloupeme. Rozkrojíme ho napůl a vyndáme měkký střed. Zbytek si nakrájíme na drobné kostičky a přidáme k avokádu.

Avokádový dip dochutíme dijonskou hořčicí, kajenským pepřem, solí a pepřem.

Předchozí článekKvětákový kuskus s vepřovou panenkou
Další článekŘecký jogurt s ořechy

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno