Čas přípravy: 7 min
Čas vaření: 0 min
Množství: 2 porce
Obtížnost: snadné
Avokádový dip využijete nejen jako přílohu k masu, hodí se také skvěle i na opečené Low Carb bagetky nebo do tortil.
Suroviny:
- 1 zralé avokádo
- 1 malé rajče
- Šťáva z ½ citronu (limety)
- ½ lžičky dijonské hořčice
- Kajenský pepř
- Himalájská sůl
- Čerstvě mletý pepř
Postup:
Avokádo oloupeme, vypeckujeme a dáme do misky. Vidličkou ho rozmačkáme do hladka a zalijeme šťávou z citronu.
Rajče si spaříme horkou vodou a oloupeme. Rozkrojíme ho napůl a vyndáme měkký střed. Zbytek si nakrájíme na drobné kostičky a přidáme k avokádu.
Avokádový dip dochutíme dijonskou hořčicí, kajenským pepřem, solí a pepřem.