Čas přípravy: 5 min
Čas vaření: 0 min
Množství: 2 porcí

Tento recept na tuňákovou pomazánku jsem si přivezl ze slunné Itálie. Vůně sušených rajčat a chuť černých oliv a tuňáka, ve mě evokují vzpomínky na letní dovolenou u Jaderského moře.


Suroviny:

  • 150 g okapaného tuňáka
  • 4 ks sušených rajčat
  • 8 ks černých oliv
  • ½ cibule
  • 1 lžička hořčice
  • 1 lžíce kečupu
  • 1 lžíce majonézy
  • sůl
  • pepř

Postup:

Sušená rajčata, olivy a cibuli nakrájíme na drobné kousky. Tuňákové kousky rozmačkáme vidličkou a přimícháme ostatní ingredience: olivy, cibuli, sušená rajčata, hořčici, kečup a majonézu. Dochutíme solí a pepřem.

Předchozí článekTuňáková pomazánka se sýrem
Další článekTortilla s tuňákem

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno