Čas přípravy: 10 min
Čas vaření: 5 min
Množství: 4 porce
Obtížnost: snadné

Klasická rybičková pomazánka, která má spoustu variant a chutí. A tady je jedna z nich.


Suroviny:

  • 1 konzerva sardinek ve vlastní šťávě
  • 2 vejce na tvrdo
  • 2 sterilované okurky
  • 1 ČL plnotučné hořčice
  • 1 menší cibule
  • 50 g lučiny (gervais, mascarpone, nebo jiný čerstvý sýr)
  • 50 g domácí majolky
  • sůl
  • pepř

Postup:

Vše, kromě cibule dáme do mixéru a nahrubo nasekáme.

Poté přidáme najemno nakrájenou cibuli (v mixéru může zhořknout) a vše smícháme. Dle potřeby dochutíme.

Předchozí článekČoko „Nevímco“ Cake
Další článekOopsies – placky

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno