Čas přípravy: 10 min
Čas vaření: 35 min
Množství: 7 porce
Obtížnost: snadné

Nadýchané mozzarellové bulky, je parádní náhrada za běžné pečivo


Suroviny:

  • 227 g strouhané mozzarelly bez nálevu
  • 56 g zakysané smetany
  • 100 g mandlové mouky
  • 50 g lněné mouky
  • 3 lžičky prášku do pečiva
  • 2 ks vejce

Postup:

Mozzarellu nastrouháme na struhadle a přidáme zbytek surovin. Vypracujeme bulky, můžeme udělat bagety či chlebík, podle toho na co máme chuť nebo jaký kousek pečiva potřebujeme.

Pečeme na pečícím papíře 35- 40 minut podle velikosti bulek na 190 stupňů.


Předchozí článekTvarohový „houskový“ knedlík
Další článekCuketový knedlík

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno