Čas přípravy: 3 min
Čas vaření: 5 min
Množství: 2 porce
Obtížnost: snadné
Langoš jako legenda! Určitě jen málokdo odolal lákavé smažené dobrotě jménem langoš. Tak pojďte a vyzkoušejte tuto legendární smaženou dobrotu. 🙂
Suroviny:
- 1 Mozzarella v nálevu
- 2 Vajíčka
- 3 PL mandlové mouky
- 1 ČL kypřícího prášku bez fosfátu
Postup:
Mozzarellu vymačká a rozmixujte s ostatními surovinami na hladké těsto.
Smažte pozvolna do zlatova v pánvičce na sádle
Na vrch domácí kečup (když nemám po ruce zavařený, tak použijeme drcená rajčata, sůl, pepř…vyvaříme vodu a přidáme sladidlo a česnek a rozmixujeme…
A nebo jen klasiku rozmačkaný česnek naložený v oleji.
Posypeme strouhaným sýrem