Čas přípravy: 3 min
Čas vaření: 5 min
Množství: 2 porce
Obtížnost: snadné

Langoš jako legenda! Určitě jen málokdo odolal lákavé smažené dobrotě jménem langoš. Tak pojďte a vyzkoušejte tuto legendární smaženou dobrotu. 🙂 


Suroviny:

  • 1 Mozzarella v nálevu
  • 2 Vajíčka
  • 3 PL mandlové mouky
  • 1 ČL kypřícího prášku bez fosfátu

Postup:

Mozzarellu vymačká a rozmixujte s ostatními surovinami na hladké těsto.

Smažte pozvolna do zlatova v pánvičce na sádle

Na vrch domácí kečup (když nemám po ruce zavařený, tak použijeme drcená rajčata, sůl, pepř…vyvaříme vodu a přidáme sladidlo a česnek a rozmixujeme…

A nebo jen klasiku rozmačkaný česnek naložený v oleji.

Posypeme strouhaným sýrem


Předchozí článekMini dortíčky čoko
Další článekPlněný Celerák

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno