Čas přípravy: 10 min
Čas vaření: 10 min
Množství: 2 porce
Obtížnost: snadné

Květákové halušky – květušky. Nevěřila jsem, ale ano – jsou úžasné, rychlé a zdravé :). Báječný nízkosacharodový (LC) oběd za pár minut na stole.


Suroviny:

  • 1 menší květák
  • 1 červená cibule
  • 150 g anglické slaniny
  • brynza
  • sůl
  • pepř
  • oříšek másla
  • 2 ks jarní cibulky
  • 1 dc smetany ke šlehání

Postup:

Květák si rozebereme na malinké růžičky a dáme napařit do kastrůlku s napařovačem na 10 minut … osolíme

Na pánvi si na oříšku másla orestujeme cibulku, přidáme anglickou slaninu, kterou opečeme do křupava. 

Mezi tím si v kastrůlku rozehřejeme brynzu v troše smetany…

Servírujeme květák s restovanou cibulkou a anglickou slaninou, polijeme brynzou, použijeme čerstvě namletý pepř a přidáme jarní cibulku.

Předchozí článekPortobello ve stylu Caprese
Další článekBatátové krokety (pusinky)

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno